ΟΑΕΔ

(ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ)

ΟΑΕΔ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ - ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΩΝ

ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ

1) 20/6 - 4/7, 2) *26/6 - 10/7, 3) 4/7 - 18/7, 4) *18/7 - 1/8, 5) 3/8 - 17/8, 6) 12/8 - 26/8

* Τα χρονικά διαστήματα 26/6 - 10/7 και 18/7 - 1/8 έχουν κλείσει. Μπορείτε να γραφτείτε στη λίστα αναμονής και θα ειδοποιηθείτε εφόσον ανοίξουν θέσεις.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Εφόσον έχετε υποβάλει την αίτηση ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ, αναμένετε τα αποτελέσματα τα οποία θα αναρτηθούν και πάλι στη σελίδα του ΟΑΕΔ. Όταν βγουν τα αποτελέσματα και εφόσον έχει εγκριθεί η αίτησή σας, θα σας δοθεί ένας μοναδικός ηλεκτρονικός κωδικός για κάθε παιδί, ο οποίος αποτελεί την «επιταγή διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις». 

Δείτε εδώ τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχει το ωφελούμενο παιδί με την άφιξη του στην κατασκήνωση. file

ΠΡΟΣΟΧΗ! Καλέστε μας μόνο αν ΔΕΝ έχει εγκριθεί η αίτηση σας προκειμένου να μας ενημερώσετε σχετικά με την κράτηση θέσης στην κατασκήνωση.


ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017

«Δικαιούχοι» του Προγράμματος είναι οι γονείς ωφελουμένων τέκνων ή ασκούντες την επιμέλεια (ανάδοχοι, κηδεμόνες κ.ο.κ) τέκνων, που έχουν πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ φορολογικού έτους 2015, μέχρι 28.000€ κατ’ ανώτατο όριο,

ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ:

  • το έτος 2016 πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι/ες με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ με εισφορές πλήρεις ή μειωμένες υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας ή
  • το έτος 2016 έλαβαν από τον ΟΑΕΔ ως εργαζόμενες πενήντα (50) ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας ή
  • το έτος 2016 έλαβαν ως άνεργοι/ες τουλάχιστον 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας ή
  • το έτος 2016 συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από δύο ή και τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις, δηλαδή από ημέρες ασφάλισης στον ΕΦΚΑ με εισφορές υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας, από ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας και από ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας ή
  • είναι άνεργοι/ες εγγεγραμμένοι/ες στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ με συνεχόμενη ανεργία 4 τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων.

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ (τέκνα): Τα παιδιά των δικαιούχων πρέπει να έχουν γεννηθεί από 1η Ιανουαρίου 2001 έως 14 Ιουνίου 2011 και μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες κατ’ ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης.

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.