Latest news

CALL US NOW:

(+30) 2310 220502

1 IEREA P. KARATASIOU STREET

HARILAOU

THESSALONIKI, 542 50

Email: camp@kalivas.net 

We are pleased to announce that registration is now open for SUMMER 2017! Campers can apply online at our new website here.

Read more
SEARCH

Камперска опрема

Што треба да понесете со себе? Оваа листа ќе ви помогне што треба да понесете со себе, поготово ако по прв пат одите на кампување.

За родителите

Пријателска препорака до родителите: Со секојдневата комуникација со детето ќе придонесте за грижа кај детето, кое при тоа нема да успее да се прилагоди на престојот во кампот.

Наша Локација

Кампот Каливас се наоѓа на морско крајбрежје, опкружен со величенствена борова шума, во живописното село Метаморфози, Ситонија, Халкидики.

Зашто да одам во камп?

Покрај создавањето нови пријателства и можноста за забава во природа, престојувањето во кампот со други врсници има што да понуди:

Мапа

Истражите го нашиот простор и објекти на следната карта.