Инфраструктура

(СМЕСТУВАЊЕ)

Детските сместувачки објекти се наменски изградени од камен и дрви, во хармонија со природата, под сенка на борови дрвја. Подот на секој објект од 35 квадратни метри има керамички плочки и дрвен покрив. Нисконапонската електрична енергија од 220 волти се користи за напојување на секој објект.

Спорт:

Нашиот спортски програм има за цел зајакнување на вештините и самодовербата на индивидуално и тимско ниво, како и за подобрување на физичката сила и кондиција.

Нашата инфраструктура вклучува:

 • Четири фудбалски терени со синтетичка трева
 • Три кошаркарски терени
 • Две одбојкарски терени
 • Еден тениски терен
 • Надворешни базени
 • Sea Park
 • Пинг-Понг маси
 • Шах
 • Три големи игралишта
 • Две кино сали
 • Три дискотеки
 • Специјално изграден спортски простор
 • Простор за уметнички и занаетчиски активности
 • Computer room for campers to connect with family