Камперска опрема

Што треба да понесете со себе? Оваа листа ќе ви помогне што треба да понесете со себе, поготово ако по прв пат одите на кампување.

За родителите

Пријателска препорака до родителите: Со секојдневата комуникација со детето ќе придонесте за грижа кај детето, кое при тоа нема да успее да се прилагоди на престојот во кампот.

Наша Локација

Кампот Каливас се наоѓа на морско крајбрежје, опкружен со величенствена борова шума, во живописното село Метаморфози, Ситонија, Халкидики.

Зашто да одам во камп?

Покрај создавањето нови пријателства и можноста за забава во природа, престојувањето во кампот со други врсници има што да понуди:

Мапа

Истражите го нашиот простор и објекти на следната карта.